5213

Kredieten voor particulieren en bedrijven

[tabs style=”boxed”] [tab title=”Kredieten voor particulieren”]Auto, woning, een reis, … u zit met dromen of hebt plannen maar u wenst niet aan uw spaarcenten te zitten of u heeft de momenteel de middelen niet. Met één van onze leningen kunnen we u zeker helpen!

[twocol_one]

Autoleningen

U droomt van een nieuwe wagen, maar hebt twijfels bij de impact op uw budget?

Om de wagen van uw dromen te financieren, bieden wij u een aantrekkelijke autolening aan met volgende voordelen:

[unordered_list style=”arrow”]
 • aantrekkelijk tarief
 • een snel antwoord
 • vaste maandelijkse aflossingen
 • ruime keuze aan mogelijkheden
[/unordered_list]
[button link=”” size=”small” target=”_self” icon=”pencil” color=”blue” lightbox=”false”]Vraag uw offerte aan[/button] [/twocol_one] [twocol_one]

Persoonlijke leningen

U zit ongetwijfeld boordevol plannen: uw woning herinrichten, het meubilair vernieuwen, de studies van uw kinderen financieren of de reis maken waar u altijd al van gedroomd hebt… Een persoonlijke lening kan een goede oplossing zijn om plannen te realiseren die u steeds weer uitstelt of om onverwachte kosten te financieren.

[unordered_list style=”arrow”]
 • snel antwoord
 • geen dossier- of beheerskosten
 • keuze uit verschillende mogelijkheden
 • discrete afhandeling van uw dossier
[/unordered_list]
[button link=”” size=”small” target=”_self” icon=”pencil” color=”blue” lightbox=”false”]Vraag uw offerte aan[/button] [/twocol_one] [twocol_one_last]

Woonkredieten

U koopt of bouwt een woning. Het is een droom die in vervulling gaat. Maar ook een droom die een heleboel vragen doet rijzen… Welke financieringsformule is voor u de beste? We wijzen u graag de weg door de doolhof van hypothecaire kredieten.

[unordered_list style=”arrow”]
 • we berekenen de totale kost van uw project
 • we zoeken de beste financiering
 • we informeren over de fiscale voordelen
 • snelle beslissing en discrete behandeling
[/unordered_list]
[button link=”” size=”small” target=”_self” icon=”pencil” color=”blue” lightbox=”false”]Vraag uw offerte aan[/button] [/twocol_one_last] [/tab] [tab title=”Kredieten voor ondernemingen”]Als ondernemer wilt u uw activiteiten efficiënt beheren en u maakt ambitieuze investeringsplannen. Daarvoor gaat u op zoek naar de nodige financiële slagkracht en gepast professioneel advies.

[twocol_one]

Uw bedrijfsvoertuigen

Een voertuig aankopen of vernieuwen doet u niet impulsief. Net zoals een particulier, wikt en weegt u als ondernemer vóór u een beslissing neemt. Verbruik, trekkracht, laadvermogen. Allemaal troeven die u onder de loep neemt voor u beslist. Maar waarom zou u uw bedrijfskapitaal aanspreken voor het uitbreiden of vernieuwen van uw wagenpark?

Ontdek hier de mogelijkheden voor het financieren van bedrijfsvoertuigen

[/twocol_one] [twocol_one]

Uitrusting en liquiditeit

U bent zelfstandige en u doet goede zaken. Maar hoe zit het met uw uitrusting? Misschien is ze aan vernieuwing toe? Tijdig moderniseren is immers belangrijk als u wilt dat uw zaken verder blijven bloeien…  Een belangrijke investering die grondig en ernstig dient overwogen te worden. Om u te helpen dit onmiddellijk te realiseren zonder uw liquiditeiten aan te tasten, stellen wij u interessante oplossingen voor.

Ontdek hier de mogelijkheden voor het financieren van bedrijfsuitrusting

[/twocol_one] [twocol_one_last]

Aankoop onroerende goederen

U wenst uw bedrijf uit te breiden of te verbouwen, of een nieuw pand aan te kopen ? Hiervoor kan u aanspraak maken op een investeringskrediet via onze diensten. Via een investeringskrediet kan u over een langere periode een groter bedrag ontlenen.

Met deze lening geniet u volgende voordelen

[unordered_list style=”arrow”]
 • u behoudt uw bedrijfsmiddelen
 • uw intresten zijn 100% fiscaal aftrekbaar
 • investering op langere termijn
[/unordered_list]

Ontdek hier de mogelijkheden voor het financieren van onroerende goederen

[/twocol_one_last] [/tab]

Opgelet geld lenen kost ook geld!